UDMR a început negocierile. În această dimineaţă, maghiarii au discutat cu Grindeanu, dar şi cu Dragnea

UDMR a început negocierile. În această dimineaţă, maghiarii au discutat cu Grindeanu, dar şi cu Dragnea

UPDATE Liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi, a confrimat întâlnirea  cu Sorin Gridneanu, dar au adăugat că, în cursul dimineţii de luni, UDMR a negociat şi cu PSD. Potrivit lui Korodi, UDMR încă nu a luat o decizie.    UPDATE Potrivit unor surse politice, Kelemen Hunor s-a întâlnit în această dimineaţă cu Sorin Grindeanu şi Victor Ponta.    Sâmbătă, Kelemen Hunor a explicat că a discutat cu Liviu Dragnea, cu Călin Popescu Tăriceanu şi cu Sorin Grindeanu, dar nu a negociat.   "Am vorbit, dar nu am negociat. Am vorbit cu domnul Dragnea, cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Grindeanu, dar dacă cineva doreşte, negocierile le începem luni”, a precizat liderul UDMR.   "Spunem răspicat că pentru această situaţie neplăcută, absolut de cartea recordurilor, coaliţia de Guvernare se face vinovată şi este responsabilă. Astăzi am analizat situaţia şi am primit un mandat de a discuta cu toţi cei care doresc o discuţie cu noi. Începând de luni vom discuta cu reprezentanţii Guvernului, ai coaliţiei de guvernare şi cu oricine doreşte să avem o discuţie pe această situaţie creată. Nu vrem să decidem în privinţa conflictelor de partid şi nu vrem să intervenim sau să arbitrăm”, a declarat Kelemen Hunor după Consiliul Permanent al UDMR.   Kelemen Hunor a mai spus şi că, non-public, nu are ambiţii în privinţa acest negocieri şi că partidul nu va negocia portofolii.   "Nu se pune problema să îl susţinem pe domnul Dragnea sau pe domnul Grindeanu. Trebuie să acceptăm că majoritatea are dreptul de a schimba Guvernul. Nu am discutat şi nu discutăm despre portofolii, nu discutăm despre asta până nu clarificăm principiile. Nu sunt personal interesat de poziţia de vicepremier. Nu am astfel de ambiţii nici dacă am ajunge los angeles o asemnea fază a discuţiilor, dar nu sunt convins că ajungem până acolo”, a subliniat el.

Curatenia te pune in dificultate? Ai nevoie de ajutor? Lasa curatenia in mainile echipei Clean&Happy !

Imagineaza-ti bucuria de a veni acasa si de a gasi curatenie si ordine! Firma de curatenie Clean&Happy iti curata casa, biroul sau localul, fara sa piarda din vedere nici cel mai mic detaliu. Echipa noastra este pregatita sa raspunda cerintelor tale pentru a-ti oferi satisfactie completa. Calitatea serviciilor noastre de curatenie este prioritatea noastra.

Suntem o echipa tanara si dinamica, pregatita sa iti ofere servicii de curatenie profesionale utilizand cele mai performante echipamente si produse de pe piata.

Clean&Happy reda curatenia si stralucirea casei tale, oferindu-ti valorosul dar al timpului!

Ne gasesti pe: http://a.cleanandhappy.ro/